Θανατηφόρο Λεμεσού: Κυκλοφορούσε με στέρηση άδειας 6 μηνών ο 48χρονος - Αρνήθηκε να συνεργαστεί με την Αστυνομία

Θανατηφόρο Λεμεσού: Κυκλοφορούσε με στέρηση άδειας 6 μηνών ο 48χρονος -  Αρνήθηκε να συνεργαστεί με την Αστυνομία

Συγκλονισμένη η Λεμεσός στο άκουσμα του θανάτου του 25χρονου από το Κολόσσι.

Το μοιραίο τροχαίο είχε σαν αποτέλεσμα ο 25χρονος να βρει ακαριαίο θάνατο, αφού στην κυριολεξία ο 48χρονος οδηγός του BMW τον «θέρισε» κάνοντας το αυτοκίνητο του μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Οι πληροφορίες που κατέχει η ιστοσελίδα μας, αναφέρουν πως ο 48χρονος αρνήθηκε να υποβληθεί σε αιματολογική εξέταση αλκοόλης, με αποτέλεσμα να τεθεί υπό σύλληψη και εντός την ημέρας θα οδηγηθεί το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρός 25χρονος οδηγός μετά από θανατηφόρο δυστύχημα στη Λεμεσό​

Άξιο αναφοράς είναι το βεβαρημένο παρελθόν του 48χρονου , αξιόπιστη πηγή, μας επισήμανε πως είχε στέρηση άδειας οδήγησης 6 μηνών ενώ στο μητρώο που κατέχει η Αστυνομία έχει καταγραμμένα αρκετά τροχαία ατυχήματα και παραβάσεις.

Να υπενθυμίσουμε πως ο 48χρονος έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα κόβοντας τόσο άδικα το νήμα της ζωής του 25χρονου.

Ρεπορτάζ: Ιωάννα Μάντζιηπα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE