Σε εντατική φάση αναμένεται να εισέλθουν απο την Παρασκευή (30/10) οι συνομιλίες

Σε εντατική φάση αναμένεται να εισέλθουν απο την Παρασκευή (30/10) οι συνομιλίες

H συχνότητα των συναντήσεών τους τις επόμενες βδομάδες που αναμένεται να είναι από έξι έως οκτώ το μήνα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί συναντώνται στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας και  σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η συχνότητα των συναντήσεών τους τις επόμενες βδομάδες που αναμένεται να είναι από έξι έως οκτώ το μήνα.

Όπως είχε δηλώσει στη τελευταία συνάντηση των ηγετών στις 12 Οκτωβρίου  ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Πρόεδρος Αναστασιάδης και Μουσταφά Ακιντζί αποφάσισαν να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις με πιο εντατικό ρυθμό.

Ανέφερε επίσης ότι οι ηγέτες αναγνωρίζουν ότι υπάρχει ακόμη σοβαρή δουλειά ενώπιον τους και επανέλαβαν τη δέσμευσή τους να εντείνουν σημαντικά το ρυθμό των διαπραγματεύσεων μετά την επόμενη συνάντησή τους που έχει οριστεί για την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.

BEST OF TOTHEMAONLINE