Θρήνος για τον 64χρονο Ευάνθη που έχασε την ζωή του σε εργατικό - Πότε θα γίνει η κηδεία - Δείτε φωτογραφία του

Θρήνος για τον 64χρονο Ευάνθη που έχασε την ζωή του σε εργατικό - Πότε θα γίνει η κηδεία - Δείτε φωτογραφία του

Θλίψη σκόρπισε παγκύπρια η είδηση του θανάτου του 64χρονου Ευάνθη Νικολάου, μετά από θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που συνέβη το πρωί της Δευτέρας (3/2) στην επαρχία Λεμεσού.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί αύριο Πεμπτη από τον Ιερό Ναο Μεταμορφωσεως του Σωτηρος Λιμνατιου στις 3.00 μ.μ.. Εισφορές θα γίνονται υπερ της Εκκλησίας Λιμνατιου και του ΣΚΕ συμπλέγματος Κουρη Ξυλουρικου.

Η οικογένεια του εκλιπόντος δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.