LIFESTYLE

Το MEGA Κύπρου γίνεται TV One; Όλη η αλήθεια

Το MEGA Κύπρου γίνεται TV One; Όλη η αλήθεια

Συνήθως η είδηση που αναπαράγουμε κάθε χρόνο με το ερώτημα «μένει ή φεύγει το Mega;» σταματά να μας απασχολεί το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού «Capuccino» η αβέβαιη πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα με τα capital controls και τα δημοψηφίσματα έδωσε παράταση τεσσάρων μηνών στο ετήσιο θρίλερ, ωστόσο είχε για άλλη μία φορά αίσιο τέλος, παρά τις περί του αντιθέτου φήμες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η αλήθεια είναι πως αυτή τη φορά το Mega ήταν ένα βήμα πριν την έξοδο από την Κύπρο, ενώ η Αρχιεπισκοπή είχε προετοιμαστεί γι’ αυτό το ενδεχόμενο, δημιουργώντας ένα… εφεδρικό κανάλι (το TV One) σε περίπτωση που δεν κατέληγαν σε συμφωνία με τους Ελλαδίτες.

Οι πληροφορίες λένε πως οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο οικονομικό σκέλος για συνέχιση της συνεργασίας, ενώ ετοιμάστηκαν συμβόλαια για να πέσουν οι υπογραφές σε μια συνεργασία που θα έχει ισχύ για άλλον έναν χρόνο. Η συμφωνία προβλέπει, όπως και τις προηγούμενες δύο χρονιές, αγορά επί μέρους προγραμμάτων και όχι αγορά όλων των σειρών/εκπομπών του ελληνικού καναλιού.

Πάντως, το γεγονός πως το Mega μένει κανονικά στην Κύπρο δεν σημαίνει πως θα σταματήσει η Αρχιεπισκοπή να συνεργάζεται και με το Star Ελλάδας, ενισχύοντας περισσότερο το πρόγραμμά του κυπριακού της καναλιού, αφού θέλει πάση θυσία την πρωτιά σε μια κρίσιμη για το νησί περίοδο.

Πηγή: Capuccino 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top