ΚΟΙΝΩΝΙΑ

VIDEO που σοκάρει - Οικιακή βοηθός στη Λεμεσό ξυλοκοπά τετραπληγικό κορίτσι

VIDEO που σοκάρει - Οικιακή βοηθός στη Λεμεσό ξυλοκοπά τετραπληγικό κορίτσι

Σοκάρει το video, στο οποίο φαίνεται οικιακή βοηθός από τις Φιλιππίνες να κακοποιεί τετραπληγικό κοριτσάκι, το οποίο για 2,5 χρόνια έχει υπό την προστασία της…!

To video φέρνει στη δημοσιότητα το Livenews και το Mega, ως συνέχεια του ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, TothemaOnline, και της δημοσιογράφου Ιωάννας Μάντζιηπα. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Οι εικόνες προκαλούν οργή

Η οικιακή βοηθός  με αγριότητα τραβά από τα μαλλιά το κοριτσάκι. Αυτό ανήμπορο δεν μπορεί να αντιδράσει. Όπως δήλωσε η θεία του στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Μega, η οικογένεια εργοδοτεί εδώ και 2,5 χρόνια την Φιλιππινέζα για να φροντίζει το κοριτσάκι, το οποίο ούτε ακούει, ούτε κινείται, ούτε μπορεί να μιλήσει. Τους τελευταίους 5 μήνες  έβλεπαν μώλωπες στο σώμα του κοριτσιού. Το υπέβαλαν σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν οτιδήποτε. Στην συνέχεια τοποθέτησαν κρυφή κάμερα πάνω από το κρεβάτι του και έμειναν άφωνοι με αυτό που είδαν. Η Οικιακή Βοηθός κακοποιούσε το κοριτσάκι.

Δείτε το video

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top