Επισκέψεις μαθητών στα κατεχόμενα: Πως τοποθετείται το Υπουργείο Παιδείας - «Δεν εμπλέκονται τα σχολεία»

Επισκέψεις μαθητών στα κατεχόμενα: Πως τοποθετείται το Υπουργείο Παιδείας - «Δεν εμπλέκονται τα σχολεία»

Σε εθελοντική βάση και με την έγκριση των γονέων η συμμετοχή των μαθητών σε επισκέψεις στα κατεχόμενα, λέει το Υπουργείο Παιδείας.

Τοποθετείται το αρμόδιο Υπουργείο μετά και τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για εκδρομές μαθητών στα κατεχόμενα. Σε ανακοίνωση του το Υπουργείο Παιδείας διευκρινίζει πως η συμμετοχή μαθητών/μαθητριών σε προγράμματα και δράσεις που διοργανώνονται από εξωτερικούς φορείς και πραγματοποιούνται σε μη σχολικό χρόνο, πραγματοποιείται σε εθελοντική βάση και με έγκριση των γονέων και κηδεμόνων τους, χωρίς την οποιαδήποτε ευθύνη και εμπλοκή των σχολικών μονάδων ή του ΥΠΑΝ.

Ξεκαθαρίζει μάλιστα πως ειδικά σε θέματα μετάβασης παιδιών στα κατεχόμενα, τα σχολεία δεν έχουν εμπλοκή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE