Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη - Δείτε φωτογραφία από το σημείο
Απόπειρα φόνου σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (31/7) σε περιοχή της Αραδίππου στη Λάρνακα.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Χειροπέδες σε 30χρονο για τον εμπρησμό οχήματος 70χρονου στη Λεμεσό - Τον «έκαψε» μαρτυρία
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ύποπτος συνελήφθη χθες Παρασκευή, έπειτα από εξασφάλιση μαρτυρίας εναντίον του, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.
Η φωτιά στο όχημα, που καταστράφηκε ολοσχερώς, εκδηλώθηκε ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του 70χρονου ιδιοκτήτη του. Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές και σε άλλα δύο αυτοκίνητα, που βρίσκονταν σταθμευμένα σε κοντινή απόσταση.
Στη σκηνή διενεργήθηκαν εξετάσεις από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.
Ο 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τριήμερης κράτησης.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις