«Λήξαν το θέμα» - Αποβλήθηκε ο μαθητής που κλείδωσε 16χρονο σε αποθήκη

«Λήξαν το θέμα» - Αποβλήθηκε ο μαθητής που κλείδωσε 16χρονο σε αποθήκη

Καταγγέλθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου από μητέρα 16χρονου μαθητή την Παρασκευή ότι μαθητής στην Πάφο κλείδωσε τον 16χρονο γιο της σε αίθουσα σχολείου για μερικά λεπτά, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Ο κ. Νικολάου δήλωσε πως μετά την καταγγελία της μητέρας του 16χρονου η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία σε συνεργασία με το σχολείο.

Ερωτηθείς για το θέμα, ο Διευθυντής του σχολείου στο οποίο σημειώθηκε το περιστατικό, ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως το σχολείο έχει προβεί σε όλες τις ενέργειες που προβλέπονται και έλαβε  όλα τα πειθαρχικά μέτρα που έπρεπε να ληφθούν και το θέμα θεωρείται λήξαν.  

Σημείωσε πως στον μαθητή που εμπλέκεται στο περιστατικό επιβλήθηκε η ποινή της αποβολής. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE