«Λήξαν το θέμα» - Αποβλήθηκε ο μαθητής που κλείδωσε 16χρονο σε αποθήκη

«Λήξαν το θέμα» - Αποβλήθηκε ο μαθητής που κλείδωσε 16χρονο σε αποθήκη

Καταγγέλθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου από μητέρα 16χρονου μαθητή την Παρασκευή ότι μαθητής στην Πάφο κλείδωσε τον 16χρονο γιο της σε αίθουσα σχολείου για μερικά λεπτά, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Ο κ. Νικολάου δήλωσε πως μετά την καταγγελία της μητέρας του 16χρονου η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία σε συνεργασία με το σχολείο.

Ερωτηθείς για το θέμα, ο Διευθυντής του σχολείου στο οποίο σημειώθηκε το περιστατικό, ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως το σχολείο έχει προβεί σε όλες τις ενέργειες που προβλέπονται και έλαβε  όλα τα πειθαρχικά μέτρα που έπρεπε να ληφθούν και το θέμα θεωρείται λήξαν.  

Σημείωσε πως στον μαθητή που εμπλέκεται στο περιστατικό επιβλήθηκε η ποινή της αποβολής. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE