Περιστατικό σε κρατική υπηρεσία: Στο δικαστήριο ο 41χρονος που επιτέθηκε στην προϊσταμένη του

Περιστατικό σε κρατική υπηρεσία: Στο δικαστήριο ο 41χρονος που επιτέθηκε στην προϊσταμένη του

Για τις 26 Μαρτίου ορίστηκε η έναρξη της δικαστικής διαδικασίας με ύποπτο 41χρονο δημοσιο υπάλληλο, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε κατά της προϊστάμενής του στην Πάφο, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, έχει εκδοθεί διάταγμα με το οποίο απαγορεύεται στον 41χρονο να πλησιάζει την παραποπονούμενη.

Ο ύποπτος συνελήφθηκε προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, κοινής επίθεσης και διασάλευσης της ειρήνης .

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε, χτες το πρωί γύρω στις 0800, ο 41χρονος δημόσιος υπάλληλος, από την επαρχία Πάφου, ο οποίος επέστρεψε στα καθήκονταάτου έπειτα από μακρόχρονη απουσία για λόγους υγείας, αντέδρασε, προκάλεσε ζημιές σε κυβερνητική περιουσία και επιτέθηκε στην προϊσταμένη του μόλις του ανακοινώθηκαν τα καθήκοντα που θα εκτελεί στην υπηρεσία όπου εργάζεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καυτή πατάτα» ο νέο κατώτατος μισθός - Συνάντηση με ΠτΔ θα επιδιώξουν οι συντεχνίες - Πότε συνεδριάζει το Εργ. Συμβουλευτικό Σώμα

«Καυτή πατάτα» ο νέο κατώτατος μισθός - Συνάντηση με ΠτΔ θα επιδιώξουν οι συντεχνίες - Πότε συνεδριάζει το Εργ. Συμβουλευτικό Σώμα

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, αναμένεται ότι θα ζητήσουν οι συντεχνίες ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΔΕΟΚ, υποβάλλοντάς του υπόμνημα για διάφορα εργασιακά ζητήματα, μεταξύ των οποίων και ο κατώτατος μισθός.

BEST OF TOTHEMAONLINE