ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσέχετε τα παιδιά σας: Ο 32χρονος από τα Λατσιά έβγαζε φωτογραφίες και ο ίδιος

Προσέχετε τα παιδιά σας: Ο 32χρονος από τα Λατσιά έβγαζε φωτογραφίες και ο ίδιος

Σε καθημερινό φαινόμενο τείνουν να εξελιχθούν οι υποθέσεις που άγονται ενώπιον της δικαιοσύνης κα αφορούν είτε παιδική πορνογραφία είτε σεξουαλικής φύσεως αδικήματα εις βάρος παιδιών.

Η αστυνομία διερευνά νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας με πρωταγωνιστή 32χρονο από τα Λατσιά.

Στο σπίτι του συλληφθέντα εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός φωτογραφιών με ανήλικα κορίτσια -ηλικίας 8 ως 12 χρονών- σε διάφορες πόζες με ρούχα και με μαγιό.

Περαιτέρω εντοπίστηκαν φωτογραφίες και βιντεο  με ανήλικα κορίτσια, τα οποία παρουσιάζονται γυμνά σε ερωτικές πόζες. Εκείνο το οποίο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τους ανακριτές της υπόθεσης είναι ότι από τις αρχικές έρευνες φαίνεται πως μεγάλος αριθμός ανήλικων κοριτσιών έχουν φωτογραφηθεί από τον ίδιο τον συλληφθέντα.

Τη Τετάρτη προσήχθη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εκδόθηκε διάταγμα πενθήμερης κράτησης του.

Την έκδοση του διατάγματος κράτησης του υπόπτου ζήτησε από το Δικαστήριο ο ανακριτής του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Γιάννος Πιτσιλλίδης, ο οποίος αναφερόμενος στα γεγονότα της υπόθεσης ανέφερε πως τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ 24 Ιουνίου 2015 και 3 Νοεμβρίου 2015.

Η καταγγελία έγινε στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 από τη Europol που πληροφόρησε τις Αρχές της Δημοκρατίας ότι συγκεκριμένος λογαριασμός στο Facebook παράγει και διανέμει παιδικό πορνογραφικό υλικό, και ότι στις 24 Ιουνίου 2015 έστειλε ένα αρχείο παιδικής πορνογραφίας. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top