Προκλητικός ο Τατάρ: «Η πιο σωστή λύση είναι αυτή των δύο κρατών»

Προκλητικός ο Τατάρ: «Η πιο σωστή λύση είναι αυτή των δύο κρατών»

"Η πιο σωστή λύση είναι αυτή των δύο κρατών", δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, σε εκδήλωση στο Παρστειό Λευκωσίας για τους «μάρτυρες της Μαλιάς στις 10 Μαρτίου 1964».

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο Τ/κ ηγέτης απευθυνόμενος προς την ηγεσία της ελληνοκυπριακής πλευράς είπε: «Εάν θέλετε μια συμφωνία, ας υπογράψουμε όλοι μαζί μια λύση δύο κρατών. Ας μεταφέρουμε μαζί την Κύπρο μας σε ένα πιο ευημερές μέλλον».

Για τον ίδιο, το ψευδοκράτος είναι ένα "ανεξάρτητο, ελεύθερο και κυρίαρχο τουρκικό κράτος" και ο ίδιος συνεχίζει τις προσπάθειες με μεγάλο θάρρος, όπως είπε, να το κρατήσει ζωντανό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η αναβαθμισμένη θέση της Κύπρου ενισχύει τις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η αναβαθμισμένη θέση της Κύπρου ενισχύει τις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού»

Υπάρχουν πολύ σημαντικές επιτυχίες της Κυπριακής Δημοκρατίας μέσα από τον ρόλο που διαδραματίζουμε, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE