LIKE ONLINE

Θύμα χάκερ έπεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Θύμα χάκερ έπεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Θύμα χάκερ «έπεσε» ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, μετά τον Υπουργό Γεωργίας, Νίκο Κουγιάλη και τον πρώην Υπουργό Υγείας, Σταύρο Μαλά.

Ο λογαριασμός του Προέδρου στο Facebook,  έχει τεθεί προσωρινά εκτός λειτουργίας. Σε ανακοίνωση του στο Τwitter, o Nίκος Αναστασιάδης ανέφερε ότι «για λόγους ασφαλείας η σελίδα μου στο Facebook τίθεται προσωρινά εκτός λειτουργίας.»

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην ενημερωτική εκπομπή του Mega, «Ενημέρωση Τώρα»,  ο Ειδικός για Θέματα Διαδικτύου, Ντίνος Παστός, ανέφερε ότι «τα κρούσματα παραβίασης των προσωπικών λογαριασμών του Προέδρου της Δημοκρατίας και υπουργών θα πρέπει να ωθήσει το Κράτος να ανοίξει το θέμα της διαδικτυακής ασφαλείας με σκοπό την ενημέρωση και την πρόληψη.»

Τόνισε επίσης ότι «δεν είναι κάτι που μπορούμε να αγνοούμε για πολύ... Μια φορά να εκτεθεί κάποιος είναι αρκετό να του καταστρέψει την εικόνα ή και την ζωή του. Σκεφτείτε όταν αυτός ο κάποιος είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος του κράτους, τότε δεν είναι μόνο η δική του ζωή που επηρεάζεται αλλά όλων μας.»

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top