Συγκινούν τα μηνύματα για τον ξαφνικό χαμό του Αυξέντη Ευαγγέλου - «Δυσαναπλήρωτο κενό...»

Συγκινούν τα μηνύματα για τον ξαφνικό χαμό του Αυξέντη Ευαγγέλου - «Δυσαναπλήρωτο κενό...»

Συγκίνηση προκαλούν οι αναρτήσεις για τον ξαφνικό και αδόκητο θάνατο του Γενικού Διευθυντή και Γενικού Γραμματέα της ΑΕΚ, Αυξέντη Ευαγγέλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας, «ο Αυξέντης Ευάγγελου διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας για 27.5 χρόνια. Υπηρέτησε με αφοσίωση την τοπική κοινωνία και συνέβαλε σημαντικά στο έργο του δημοτικού συμβουλίου. Η απώλεια του, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους. Ο Δήμος Λάρνακας στις επόμενες μέρες, θα ανακοινώσει τις ενέργειες με τις οποίες θα τιμήσει τη μνήμη του εκλιπόντος. Αιωνία να είναι η μνήμη του».

Δείτε περισσότερες αναρτήσεις:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE