Σωτήρια επέμβαση Πυροσβεστικής: Άνδρας κατέπεσε σε γκρεμό βάθους 8 μέτρων στη Λεμεσό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Σωτήρια επέμβαση Πυροσβεστικής: Άνδρας κατέπεσε σε γκρεμό βάθους 8 μέτρων στη Λεμεσό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 51 περιστατικά,37 πυρκαγιές και 14 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, χθες (16/3) στις 13:56 ανταπόκριση με ομάδα και όχημα διάσωσης ως επίσης πυροσβεστικό όχημα για τροχαία οδική σύγκρουση στον δρόμο προς το Καλό Χωριό, παρά το γεφύρι Αγίου Μάμμα, επαρχίας Λεμεσού. Ειδικό όχημα μεταφοράς αυτοκινήτων (πλατφόρμα),παρέκλινε της πορείας του και κατέπεσε σε γκρεμό βάθους 8 μέτρων.

Ένας τραυματίας (άντρας ηλικίας 35 χρονών) απεγκλωβίστηκε με χρήση διασωστικής εξάρτησης και παραδόθηκε στο πλήρωμα του Ασθενοφόρου για μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Η πλατφόρμα κατά την ώρα της ανατροπής της, μετέφερνε άλλο ιδιωτικό όχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE