Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από τροχαίο – Χρειάστηκε παρέμβαση της Πυροσβεστικής

Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από τροχαίο – Χρειάστηκε παρέμβαση της Πυροσβεστικής

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο γυναίκες μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στην Πάφο το πρωί της Τετάρτης (19 Μαρτίου).

Σύμφωνα με την Αστυνομία κάτω από συνθήκες που διερευνώνται στη λεωφόρο Νίκου Νικολαϊδη, όχημα ανέκοψε την πορεία δεύτερου οχήματος με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μεταξύ τους. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ χρειάστηκε και η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό μιας εκ των δύο οδηγών.

Οι δύο γυναίκες που οδηγούσαν τα εμπλεκόμενα οχήματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα βλέμματα στραμμένα στη συνάντηση ΠτΔ – Ερχιουρμαν – «Εμείς θα συζητήσουμε την ουσία» (VIDEO)

Κυπριακό: Τα βλέμματα στραμμένα στη συνάντηση ΠτΔ – Ερχιουρμαν – «Εμείς θα συζητήσουμε την ουσία» (VIDEO)

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στη νέα συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη και του τ/κ ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμαν, η οποία έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη στις 15:30 το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE