Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από τροχαίο – Χρειάστηκε παρέμβαση της Πυροσβεστικής

Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από τροχαίο – Χρειάστηκε παρέμβαση της Πυροσβεστικής

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο γυναίκες μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στην Πάφο το πρωί της Τετάρτης (19 Μαρτίου).

Σύμφωνα με την Αστυνομία κάτω από συνθήκες που διερευνώνται στη λεωφόρο Νίκου Νικολαϊδη, όχημα ανέκοψε την πορεία δεύτερου οχήματος με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μεταξύ τους. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ χρειάστηκε και η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό μιας εκ των δύο οδηγών.

Οι δύο γυναίκες που οδηγούσαν τα εμπλεκόμενα οχήματα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE