Το σκέφτεται ο Σταύρος Παπαδούρης...

Το σκέφτεται ο Σταύρος Παπαδούρης...

Κλειδώνει εντός των επόμενων ημερών, η απόφαση του Βουλευτή του Κινήματος Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών Σταύρου Παπαδούρη, κατά πόσο θα υποβάλει ή όχι υποψηφιότητα για την προεδρία του Κινήματος.

Ως γνωστόν το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα το όνομα του κ. Παπαδούρη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μας, σκέφτεται πολύ σοβαρά, ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Σταύρος Παπαδούρης, ο οποίος φαίνεται να δέχεται πιέσεις για την υποβολή υποψηφιότητας, βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με στελέχη και μέλη του Κινήματος σε καθημερινή βάση, έτσι ώστε να καταλήξει στην τελική του, απόφαση.

Ο ίδιος πάντως, φαίνεται να θέτει συγκεκριμένους προβληματισμούς και επιφυλάξεις, που αν αρθούν, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τότε αναμένεται να προχωρήσει στην υποψηφιότητά του.

Μέχρι στιγμής, υποψηφιότητα για την προεδρία των Οικολόγων, έχει  ανακοινώσει, ο Αντιπρόεδρος Α’ του Κινήματος, Κυριάκος Τσιμίλλης.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.