Χειροπέδες σε 51 παράνομους μετανάστες μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας - Εναπατρίστηκαν άμεσα 37

Χειροπέδες σε 51 παράνομους μετανάστες μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας - Εναπατρίστηκαν  άμεσα 37

Στο πλαίσιο των δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, πραγματοποιήθηκε σήμερα, συντονισμένη επιχείρηση από μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΥΑ&Μ), με τη συμμετοχή μελών της Υποδιεύθυνσης Επιτήρησης Πράσινης Γραμμής και Αντιμετώπισης Μεταναστευτικών Ροών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η οποία πράγματοποιήθηκε στην επαρχία Πάφου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν συνολικά 51 αλλοδαποί υπήκοοι τρίτων χωρών, για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Από τους 51 συλληφθέντες, οι 37 επαναπατρίστηκαν άμεσα, ενώ οι υπόλοιποι 14 τέθηκαν υπό κράτηση, με τις διαδικασίες επαναπατρισμού τους στις χώρες καταγωγής τους, να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης συνεχίζει τις στοχευμένες επιχειρήσεις ελέγχου και επιτήρησης, στοχεύοντας στην τήρηση της νομοθεσίας, ενισχύοντας τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE