Video: Άνδρας κερδίζει βραβείο για το καλύτερο μούσι - Τα γένια του φτάνουν το 1,5 μέτρο

Video: Άνδρας κερδίζει βραβείο για το καλύτερο μούσι - Τα γένια του φτάνουν το 1,5 μέτρο

Ο Μίτσελ Στράικερ, 35 ετών, από την Οκάλα της Φλόριντα των ΗΠΑ στέφθηκε πρωταθλητής για την καλύτερη γενειάδα της Αμερικής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τα εντυπωσιακά γένια του προσώπου του να φτάνουν το 1,5 μέτρα σε μήκος.

Ο επιθεωρητής κατασκευών από τη Φλόριντα, ο οποίος άρχισε να αφήνει τα γένια του το 2017, ξοδεύει πολλές ώρες για την περιποίηση τους, συμπεριλαμβανομένου του τακτικού πλυσίματος, του χτενίσματος και της περιποίησης

Τώρα ταξιδεύει σε όλες τις ΗΠΑ για να διαγωνιστεί, ενώ ο επόμενος στόχος του είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γενειάδας τον Ιούλιο.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE