Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Συγκεκριμένα ένα Γερμανικό κέρμα των 2 ευρώ που αξίζει πολύ περισσότερα χρήματα από την αναγραφόμενη αξία του.
Είναι το κέρμα των 2 ευρώ με το έμβλημα της Elbphilharmonie του Αμβούργου. Εχει κοπεί σε περίπου 30 εκατομμύρια αντίτυπα. Το αναμνηστικό νόμισμα βρίσκεται στα πορτοφόλια από τις αρχές του 2023.
Όπως βλέπουμε σε πλατφόρμες όπως το Ebay, επιλεγμένα κομμάτια πωλούνται ακόμα και για αρκετές χιλιάδες ευρώ. Αυτή την περίοδο υπάρχει μάλιστα ένα που αγγίζει τα 1.100 ευρώ.
Να σημειώσουμε βέβαια το εξής: Το ότι κάποιος πουλάει σε τέτοιες τιμές, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα βρει και κάποιον αγοραστή. Ενώ σε αρκετές περιπτώσεις ίσως γίνονται… και παζάρια.
ΠΗΓΗ: Itspossible.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις