Τραγωδία στην Κρήτη: Νεαρός πέθανε ενώ έπαιζε μπάσκετ με συναδέλφους του

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεαρός πέθανε ενώ έπαιζε μπάσκετ με συναδέλφους του

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Δευτέρας (24/3) ένας 28χρονος με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, που εργαζόταν σε ξενοδοχείο στο Σίσι Λασιθίου.

Σύμφωνα με τo Cretalive, ο άτυχος νέος βρισκόταν σε χώρο αθλητικών εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου και έπαιζε μπάσκετ με συναδέλφους του. Στη διάρκεια του παιχνιδιού φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του. Οι συνάδελφοί του που τον είδαν να καταρρέει έσπευσαν να καλέσουν το ΕΚΑΒ.

Μεταφέρθηκε στα Μάλια, στο Κέντρο υγείας, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες διασωστών και γιατρών, δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή και άφησε την τελευταία του πνοή.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε και η ΕΛ.ΑΣ, που διερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό περιστατικό.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE