Κόντρα ΔΗΣΥ-Υπ. Γεωργίας για το υδατικό: «Λίγη ταπεινότητα δεν βλάπτει»

Κόντρα ΔΗΣΥ-Υπ. Γεωργίας για το υδατικό: «Λίγη ταπεινότητα δεν βλάπτει»

Δεν είναι η ώρα της επικοινωνιακής διαχείρισης της υδατικής κρίσης τονίζει ο ΔΗΣΥ με ανακοίνωσή του.

Είναι η ώρα της υπεύθυνης και συλλογικής διαχείρισης. Αυτό ήταν το νόημα της επιστολής της Προέδρου μας προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.  Να εξετάσουμε όλοι μαζί τις επιλογές που έχουμε και, τόσο νομοθετικά όσο και άλλως πως, να δράσουμε με ταχύτητα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τους σχεδιασμούς, άλλωστε οι περισσότεροι υπάρχουν εδώ και μερικά χρόνια. Αλλά δεν μπορεί η Υπουργός να ισχυρίζεται ότι τα κάνει όλα τέλεια.

Γιατί χρειάστηκαν πρόσθετα μέτρα πριν από λίγες μέρες; Γιατί κάθε μερικούς μήνες λαμβάνονταν και νέες αποφάσεις; Γιατί δίνουμε κίνητρα σε ξενοδοχεία λίγο πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου; Γιατί τρέχει άρον άρον η Υπουργός για να βρει μονάδες αφαλάτωσης;

Όλα αυτά, το ελάχιστον που αποδεικνύουν είναι πως το πρόβλημα υποτιμήθηκε. Λίγη ταπεινότητα δεν βλάπτει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE