ΚΟΣΜΟΣ

Ο Christiano Ronaldo όπως δεν τον έχετε ξαναδεί: Aποκαλύπτεται και μας συγκινεί! VIDEO

Ο Christiano Ronaldo όπως δεν τον έχετε ξαναδεί: Aποκαλύπτεται και μας συγκινεί! VIDEO

Πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες κάνει στις 9 Νοεμβρίου το ντοκιμαντέρ με θέμα της ζωή του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Christiano Ronaldo και στο οποίο πρόκειται να μάθουμε πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε για τον ποδοσφαιριστή. Ο Ronaldo μιλάει για την σχέση του με τον γιο του αλλά και τον αλκοολικό πατέρα του, ενώ τολμά να τσαλακώσει την προσεγμένη του εικόνα.

Οι κάμερες επί 14 μήνες ακολουθούσαν τον 30χρονο Πορτογάλο ποδοσφαιριστή και κατέγραψαν προσωπικές και άκρως συγκινητικές στιγμές με τον 5χρονο γιο του, Christiano junior, καθώς και δηλώσεις του ποδοσφαιριστή για τον ρόλο του ως γονιού, αλλά και για την τεταμένη σχέση με τον πατέρα του.

«Ο γιος μου δεν χρειάζεται μια μητέρα, έχει εμένα», δηλώνει ο Ronaldo μπροστά στις κάμερες και συνεχίζει να κρατά επτασφράγιστο μυστικό την ταυτότητα της γυναίκας που το 2010 έφερε στον κόσμο το παιδί του. 

«Πολλά παιδιά γεννιούνται και δεν γνωρίζουν τους γονείς τους, ο δικός μου γιος έχει πατέρα και αυτό είναι αρκετό», τονίζε στο ντοκιμαντέρ ο ποδοσφαιριστής.

Συγκινητικές είναι οι στιγμές του ποδοσφαιριστή με τον γιο του, όταν οι δυο τους παίζουν και ο ποδοσφαιριστής τον κουβαλά στην πλάτη του. Ο λόγος που ο Πορτογάλος άσος της μπάλας προσπαθεί να είναι καλός πατέρας είναι η τεταμένη σχέση με τον αλκοολικό πατέρα του, εξηγεί ο ίδιος στο ντοκιμαντέρ και αποκαλύπτει ότι ο γιος του θέλει να γίνει και εκείνος ποδοσφαιριστής.

Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, Dinis, πέθανε όταν ο Ronaldo ήταν 20 ετών, ενώ η σχέση με την μητέρα του, Ντολόρες, είναι σχέση στοργής, αν και στο ντοκιμαντέρ, η Ντολόρες αποκαλύπτει ότι ο Ronaldo ήταν για εκείνη μια «ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη».

Στο ντοκιμαντέρ επίσης θα δούμε τον Ronaldo όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί. Θα τον δούμε να βάζει μέχρι και τα κλάματα, καθώς λόγω των πολλών επαγγελματικών του υποχρεώσεων χρειάστηκε πολλές φορές να αποχωριστεί τον Christiano junior.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top