Παρεμπόδιζε κινητή κάμερα στη Λεμεσό - Επιτέθηκε σε μέλη της Αστυνομίας με φτυάρι και τραυμάτισε τον ένα στα πόδια - Συνελήφθη 38χρονος

Παρεμπόδιζε κινητή κάμερα στη Λεμεσό - Επιτέθηκε σε μέλη της Αστυνομίας με φτυάρι και τραυμάτισε τον ένα στα πόδια - Συνελήφθη 38χρονος

Σε συναγερμό η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία από χειριστή αυτοκινήτου φωτοεπισήμανσης, ότι κατά την διάρκεια ελέγχων, παρεμποδιζόταν από άγνωστο οδηγό.

Στο σημείο, μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας όπου εντόπισαν 38χρονο να βρίσκεται εντός του οχήματος του και στην θέα των μελών της Αστυνομίας, εξήλθε του οχήματος του βρίζοντας και κρατώντας μεταλλικό φτυάρι, επιτέθηκε στα μέλη της Αστυνομίας τραυματίζοντας ένα μέλος στα πόδια.

Ο 38χρομος, συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.