Παρεμπόδιζε κινητή κάμερα στη Λεμεσό - Επιτέθηκε σε μέλη της Αστυνομίας με φτυάρι και τραυμάτισε τον ένα στα πόδια - Συνελήφθη 38χρονος

Παρεμπόδιζε κινητή κάμερα στη Λεμεσό - Επιτέθηκε σε μέλη της Αστυνομίας με φτυάρι και τραυμάτισε τον ένα στα πόδια - Συνελήφθη 38χρονος

Σε συναγερμό η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία από χειριστή αυτοκινήτου φωτοεπισήμανσης, ότι κατά την διάρκεια ελέγχων, παρεμποδιζόταν από άγνωστο οδηγό.

Στο σημείο, μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας όπου εντόπισαν 38χρονο να βρίσκεται εντός του οχήματος του και στην θέα των μελών της Αστυνομίας, εξήλθε του οχήματος του βρίζοντας και κρατώντας μεταλλικό φτυάρι, επιτέθηκε στα μέλη της Αστυνομίας τραυματίζοντας ένα μέλος στα πόδια.

Ο 38χρομος, συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι ακολουθεί «διπρόσωπη πολιτική» και ότι επιχειρεί να «στριμώξει» την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ στο τραπέζι των συνομιλιών εμφανίζεται να μιλά για «συμβιβασμό».

BEST OF TOTHEMAONLINE