Οδηγούσε μεθυσμένος και...κατέληξε σε χωράφι - Ανακάλυψαν πως η άδειά του ήταν μαθητική - Χειροπέδες σε 41χρονο

 Οδηγούσε μεθυσμένος και...κατέληξε σε χωράφι - Ανακάλυψαν πως η άδειά του ήταν μαθητική - Χειροπέδες σε 41χρονο

Στη σύλληψη 41χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου την Τετάρτη προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια μέθης και άλλες τροχαίες παραβάσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, χθες, γύρω στις 22:50, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 41χρονος, ενώ οδηγούσε το όχημα του στη λεωφόρο Ακάμαντος με κατεύθυνση από Πόλη Χρυσοχούς προς Λατσί, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να εξέλθει του κύριου δρόμου και να ανατραπεί σε παρακείμενο χωράφι.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβηκαν στο σημείο όπου από επιτόπιες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης ενώ παράλληλα το όχημα του ήταν δηλωμένο ακινητοποιημένο, χωρίς ασφάλεια, χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας, ενώ η άδεια οδήγησης που κατέχει, είναι μαθητική.

Ακολούθως αυτός συνελήφθηκε για τα πιο πάνω αυτόφωρα αδικήματα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου και φρουρείται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE