Λευκωσία: Να γιατί πρέπει να μην αγοράζετε κινητά από τους δρόμους

Λευκωσία: Να γιατί πρέπει να μην αγοράζετε κινητά από τους δρόμους

Ελέγχους σε κεντρικούς δρόμους της επαρχίας Λευκωσίας, καθώς επίσης διάφορα εμπορικά κέντρα και άλλους χώρους διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας στο πλαίσιο πάταξης εκούσιας παρεμπόδισης, επαιτείας και πλανοδιοπώλησης χωρίς άδεια.

Σύμφωνα με την αστυνομία κατά τους ελέγχους εντοπίστηκαν και καταγγέλθηκαν τέσσερα συνολικά πρόσωπα, τα οποία πωλούσαν διάφορα αντικείμενα (τηλέφωνα, εικόνες κ.α).

Δύο από τα πιο πάνω πρόσωπα οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΟΠΕ Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε, ότι τα κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους ήταν πιστές απομιμήσεις.

Ακολούθως μεταφέρθηκαν στο Τελωνείο όπου τελωνειακοί λειτουργοί προέβησαν σε κατάσχεση των πιο πάνω προϊόντων. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα

Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα

Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE