Νέο τροχαίο σε επικίνδυνο σημείο της Πάφου – Τρία μικρά παιδιά ανάμεσα στους τραυματίες

Νέο τροχαίο σε επικίνδυνο σημείο της Πάφου – Τρία μικρά παιδιά ανάμεσα στους τραυματίες

Σε ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε χθες Μεγάλη Τρίτη σε γνωστό για την επικινδυνότητά του σημείο στην Πάφο, τραυματίστηκαν πέντε άτομα, ανάμεσά τους και τρία μικρά παιδιά.

Το ατύχημα συνέβη στη διασταύρωση της λεωφόρου Ελλάδος με τα Πετρίδια και τη λεωφόρο Δημοκρατίας, περιοχή που – όπως τόνισε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα ο δημοσιογράφος, Κώστας Νάνος – καταγράφονται σχεδόν καθημερινά τροχαία.

Στο ένα από τα εμπλεκόμενα οχήματα επέβαιναν τρία παιδιά ηλικίας πέντε και επτά ετών, τα οποία επέστρεφαν στο σπίτι μαζί με τη μητέρα τους και τη γιαγιά τους. Η σύγκρουση έγινε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 18χρονος.

Και οι πέντε επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν ελαφρά τραύματα.

Το περιστατικό αναδεικνύει ξανά την ανάγκη για άμεση λήψη μέτρων οδικής ασφάλειας στην περιοχή, προτού σημειωθεί κάποιο μοιραίο δυστύχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE