Τραυματισμός γυναίκας σε πεζοπορία – Έχασε την ισορροπία της και έπεσε - Οι πρώτες πληροφορίες

Τραυματισμός γυναίκας σε πεζοπορία – Έχασε την ισορροπία της και έπεσε  - Οι πρώτες πληροφορίες

Περιστατικό με τραυματισμό γυναίκας σημειώθηκε σήμερα 19/4 το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12:15 όταν ομάδα αλλοδαπών μετέβη σε περιοχή κοντά στα Φοινικάρια της επαρχίας Λεμεσού για πεζοπορία, γυναίκα φαίνεται να έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της.

Μετά από επιχείρηση που στήθηκε μεταξύ Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός της γυναίκας αν και από την πρώτη ενημέρωση πρόκειται για κάταγμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE