Γυρνούσε με τσάντα γεμάτη… κομμένα καλώδια και διαρρηκτικά εργαλεία - Χειροπέδες σε 43χρονο Ελληνοκύπριο, γνωστό στις Αρχές

Γυρνούσε με τσάντα γεμάτη… κομμένα καλώδια και διαρρηκτικά εργαλεία - Χειροπέδες σε 43χρονο Ελληνοκύπριο, γνωστό στις Αρχές

Γύρω στις 2330 το βράδυ της Τετάρτης 23/4 η Αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη 43 χρόνου Ελληνοκύπριου, μόνιμου κατοίκου Λάρνακας ο οποίος εντοπίστηκε από περίπολο να κινείται ύποπτα σε κατοικημένη περιοχή.

Στην κατοχή του είχε τσάντα ώμου και διάφορα κομμένα καλώδια.

Από έρευνα που του έγινε εντοπίστηκαν εντός της τσάντας αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων και κομμάτια από καλώδια για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους.

Συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της Παράνομης κατοχής περιουσίας και της Κατοχής Διαρρηκτικών εργαλείων και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο ύποπτος απασχόλησε και στο παρελθόν με παρόμοιας φύσεως αδικήματα.

Αναμένεται να κατηγορηθεί και να αφεθεί ελεύθερος εντός της ημέρας.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.