Δεν θέλει ο Κουλίας τον Γιώργο Βαρνάβα στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ

Δεν θέλει ο Κουλίας τον Γιώργο Βαρνάβα στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση του Νικόλα Παπαδόπουλου, να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Αμμοχώστου τον πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ, Γιώργο Βαρνάβα.

Σε μια προσπάθεια του Προέδρου του ΔΗΚΟ, να αντλήσει ψηφοφόρους από τον ευρύτερο Σοσιαλδημοκρατικό χώρο, η επιλογή Γιώργου Βαρνάβα, φάνταζε για τον Νικόλα Παπαδόπουλο, ιδανική. Έλα όμως που έχουν ξεκινήσει τα μουρμουρητά εντός του ΔΗΚΟ, ειδικά από τον επί χρόνια βουλευτή του κόμματος Ζαχαρία Κουλία, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μας, <σήκωσε παντιέρα>, εκφράζοντας έντονο παράπονο για την συμπερίληψη του πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ, στο ψηφοδέλτιο της Αμμοχώστου.

Δύσκολη εποχή για τον Νικόλα, ο οποίος όπως μαθαίνουμε, ψάχνει απεγνωσμένα, να βρει γνωστά ονόματα για τα ψηφοδέλτια, σε όλες τις επαρχίες.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE