Επιχείρηση διάσωσης: Ενεργοποίησε το Ε-Δ ΝΕΑΡΧΟΣ το ΚΣΕΔ – Μετέφερε μέλος πληρώματος πλοίου στο νοσοκομείο

Επιχείρηση διάσωσης: Ενεργοποίησε το Ε-Δ ΝΕΑΡΧΟΣ το ΚΣΕΔ – Μετέφερε μέλος πληρώματος πλοίου στο νοσοκομείο

Το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ ΝΕΑΡΧΟΣ ενεργοποίησε το ΚΣΕΔ στις 30 Απριλίου 2025 και ώρα 21:00.

Στόχος της επιχείρησης η αεροδιακομιδή μέλους του πληρώματος εμπορικού πλοίου, το οποίο έπλεε σε απόσταση 65ΝΜ Νοτίως δυτικά Κύπρου, εντός της περιοχής ευθύνης Ε-Δ της Κυπριακής Δημοκρατίας (FIR Λευκωσίας).

Για την εκτέλεση της αεροδιακομιδής κινητοποιήθηκε ελικόπτερο της 460ΜΕΔ της Διοίκησης Αεροπορίας του ΓΕΕΦ, με εξειδικευμένο νοσηλευτή της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

Ο ασθενής παραδόθηκε με ασφάλεια στις 23:30 στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

To TAE Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις σχετικά με τον εντοπισμό πτώματος άνδρα στην επαρχία Λάρνακας, το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση απαγωγής του 22χρονου SHAHRUAR AHMED EMON, από το Μπαγκλαντές. Η σορός εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα σήμερα, μετά από υπόδειξη 22χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση απαγωγής.