Ληστεία πριν το... «καλημέρα» – Μοτοσικλετιστές επιτέθηκαν σε νεαρό και του άρπαξαν κινητό και πορτοφόλι

Ληστεία πριν το... «καλημέρα» – Μοτοσικλετιστές επιτέθηκαν σε νεαρό και του άρπαξαν κινητό και πορτοφόλι

Γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα σήμερα 3/5, σε περιοχή στη Λάρνακα, άντρας ηλικίας 21 ετών, ο οποίος κινείτο πεζός, δέχθηκε επίθεση από αριθμό προσώπων που διακινούνταν με δύο μοτοσικλέτες.

Σύμφωνα με την καταγγελία στην Αστυνομία, οι δράστες φέρονται να έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο του, και το πορτοφόλι του, που περιείχε πιστωτικές κάρτες και χρήματα.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά υπόθεση ληστείας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE