Στους δρόμους από αύριο η Αστυνομία - Τι θα ελέγχει

Στους δρόμους από αύριο η Αστυνομία - Τι θα ελέγχει

Εβδομάδα ενημέρωσης και ελέγχων για την οδήγηση λεωφορείων και φορτηγών οχημάτων πραγματοποιείται από τη Δευτέρα, 5 Μαΐου, μέχρι και την Κυριακή, 11 Μαΐου 2025.

Η συγκεκριμένη εκστρατεία, η δεύτερη για φέτος, θα διεξαχθεί παράλληλα σε όλες τις χώρες της Ευρώπης που είναι μέλη του Ευρωπαϊκού Αστυνομικού Δικτύου Τροχαίας – Roadpol, περιλαμβανομένης και της Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, η Αστυνομία Κύπρου, σε συνεργασία με το Τμήμα Οδικών Μεταφορών (ΤΟΜ), θα διενεργεί ελέγχους που θα εστιάζουν στα εξής:

  • Τα έγγραφα των οδηγών και των οχημάτων
  • Την ταχύτητα των οχημάτων
  • Τις συσκευές περιορισμού ταχύτητας
  • Τις ώρες οδήγησης και εργασίας
  • Τη χρήση ταχογράφων (αναλογικών και ψηφιακών)
  • Τη μηχανική κατάσταση των οχημάτων

Παράλληλα, θα επιδεικνύεται μηδενική ανοχή σε τροχαίες παραβάσεις που συμβάλλουν στην πρόκληση θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων.

Η Αστυνομία υπενθυμίζει, ότι η ασφάλεια στους δρόμους αφορά όλους μας και καλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να επιδεικνύουν υπεύθυνη οδική συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πολιτικό παζλ του 2028 αρχίζει να συμπληρώνεται -Το ΔΗΚΟ κοιτάζει προς Χριστοδουλίδη, ο ΔΗΣΥ αναζητά την επόμενη μέρα και το ΑΚΕΛ θέλει να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού

Το πολιτικό παζλ του 2028 αρχίζει να συμπληρώνεται -Το ΔΗΚΟ κοιτάζει προς Χριστοδουλίδη, ο ΔΗΣΥ αναζητά την επόμενη μέρα και το ΑΚΕΛ θέλει να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να απέχουν ακόμη αρκετό χρόνο, όμως στο παρασκήνιο, η πολιτική σκακιέρα έχει ήδη αρχίσει να κινείται. Τα κόμματα μετρούν δυνάμεις, εξετάζουν συμμαχίες, ζυγίζουν πρόσωπα και προσπαθούν να διαβάσουν τις διαθέσεις της κοινωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE