Τρεις οι επιθέσεις σε ένα βράδυ στη Λεμεσό – Χτύπησαν διανομέα φαγητού

Τρεις οι επιθέσεις σε ένα βράδυ στη Λεμεσό – Χτύπησαν διανομέα φαγητού

Τρίτη επίθεση σε άνδρα σημειώθηκε το  βράδυ της Τρίτης στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία διερευνά επίθεση εναντίον μοτοσικλετιστή, που διαπράχθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε από 29χρονο, γύρω στις 11.20μ.μ. χθες, ενώ οδηγούσε μοτοσικλέτα, σε δρόμο της Αγίας Φύλας, τον προσέγγισαν δύο μοτοσικλέτες στις οποίες επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, που φορούσαν κουκούλες.

Ένας από τους τέσσερις φέρεται να κλώτσησε την μοτοσικλέτα του παραπονούμενου, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο έδαφος, χωρίς να τραυματιστεί.

Ακολούθως οι τέσσερις εγκατέλειψαν τη σκηνή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE