Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Πραστειό Λεμεσού – Συνεχίζονται οι τελικές κατασβέσεις

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Πραστειό Λεμεσού – Συνεχίζονται οι τελικές κατασβέσεις

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (24/05) στην περιοχή Πραστειού Λεμεσού, χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου ενός εκταρίου, αποτελούμενη από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση καθώς και αριθμό ελαιόδεντρων και χαρουπόδεντρων.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης παραμένουν στην περιοχή και εργάζονται για την πλήρη κατάσβεση και τον έλεγχο πιθανών αναζωπυρώσεων.

Προκαταρκτικά στοιχεία υποδεικνύουν ότι η πυρκαγιά ενδέχεται να ξεκίνησε από τα όρια παρακείμενου δρόμου, ενώ τα ακριβή αίτια διερευνώνται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Το μήνυμα του ΠτΔ για τις αξιολογήσεις των διεθνών οίκων - «Θετικά αποτελέσματα για όλους»

VIDEO: Το μήνυμα του ΠτΔ για τις αξιολογήσεις των διεθνών οίκων - «Θετικά αποτελέσματα για όλους»

Σε οπτικογραφημένη δήλωσή του για τις νέες αξιολογήσεις των οίκων Fitch και Moody's για την Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζει τα απτά, θετικά αποτελέσματα που προκύπτουν για όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE