ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο σοκ: Δείτε την στιγμή της πτώσης αεροπλάνου στο Οχάιο

Βίντεο σοκ: Δείτε την στιγμή της πτώσης αεροπλάνου στο Οχάιο

Μία κάμερα ασφαλείας σε διπλανό κτίριο κατέγραψε την στιγμή της πρόσκρουσης του αεροπλάνου πάνω σε κτίριο στο Οχάιο, όπου έχασαν τη ζωή τους εννέα άτομα

Το περιστατικό έγινε στις 11 Νοεμβρίου, όταν ένα μικρό αεροπλάνο που μετέφερε υπαλλήλους κτηματομεσιτικής εταιρίας από την Φλόριδα κατέπεσε πάνω σε ένα σπίτι σκοτώνοντας και τα εννέα άτομα που επέβαιναν εντός του. 

Το μικρό αεροσκάφος επιχειρούσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Άκρον, όταν ο πιλότος του, για άγνωστους λόγους, κατέβηκε σε πολύ χαμηλό ύψος, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε συγκρότημα κατοικιών και το αεροπλάνο να τυλιχτεί στις φλόγες.

Στο νέο βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα βλέπουμε το περιστατικό όπως έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας σε παρακείμενο κτίριο, στο οποίο φαίνεται το αεροπλάνο να πέφτει με δύναμη πάνω στο σπίτι, το οποίο αμέσως τυλίγεται στις φλόγες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top