ΠτΔ μετά το δείπνο με Γκουτέρες: «Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρώτη συζήτηση» - Τι ακολουθεί σήμερα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακάθησε στο δείπνο που παρέθεσε ο ΓΓ των ΗΕ στο πλαίσιο της δεύτερης διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, oι διαμαρτυρόμενοι κάλεσαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και την Kυβέρνηση να τερματίσουν τη συνεργασία με το Ισραήλ, κάνοντας λόγο για γενοκτονία Παλαιστινίων.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: VIDEO: Πλήθος κόσμου έξω από το Προεδρικό για την γενοκτονία στη Γάζα
Επιπλέον επεσήμαναν ότι μια χώρα που βρίσκεται υπό τουρκική κατοχή θα πρέπει να αντιμετωπίζει το παλαιστινιακό πρόβλημα με ανθρωπιστικούς και όχι διπλωματικούς όρους.
Σημειώνεται ότι οι διαμαρτυρόμενοι κρατώντας παλαιστιανικές σημαίες, φώναξαν συνθήματα κατά του Ισραήλ και άπλωσαν στον δρόμο ρούχα βαμμένα με κόκκινη μπογιά που συμβολίζουν το αίμα. Επίσης έριξαν κόκκινη μπογιά έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις