Τούρκος Υπ. Ενέργειας: «Διεξάγουμε έρευνες για φυσικό αέριο ακόμα και νοτίως της Κύπρου»

Τούρκος Υπ. Ενέργειας: «Διεξάγουμε έρευνες για φυσικό αέριο ακόμα και νοτίως της Κύπρου»

Η Τουρκία διεξάγει έρευνες για φυσικό αέριο στην Κύπρο, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Αλμπαρσλάν Μπαϊρακτάρ, αναφέροντας πως υπάρχουν δραστηριότητες έρευνας ακόμη και νοτίως της Κύπρου.

Σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα TV100, ο Τούρκος Υπουργός είπε πως «υπάρχουν οι δραστηριότητες μας για εξερεύνηση ακόμη και στα νότια της Κύπρου. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε στην υφαλοκρηπίδα της Δημοκρατίας της Τουρκίας και στις περιοχές για τις οποίες μας έχει χορηγηθεί άδεια από την 'τδβκ'», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.