Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Όχημα συγκρούστηκε με scooter – Σε κρίσιμη κατάσταση 54χρονη

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Όχημα συγκρούστηκε με scooter – Σε κρίσιμη κατάσταση 54χρονη

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γυναίκα ηλικίας 54 ετών, τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση που συνέβη χθες στη Λευκωσία, διερευνά η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.15 το μεσημέρι της Παρασκευής, στην λεωφόρο Νίκης, στη Λευκωσία, όπου η 54χρονη διακινείτο με συσκευή προσωπικής κινητικότητας – scooter τύπου πατίνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε άντρας ηλικίας 23 ετών.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της 54χρονης.

Στο σημείο έσπευσαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε την 54χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE