VIDEO: Επιβάτιδα αναγκάστηκε να αφαιρέσει το μακιγιάζ επειδή το πρόσωπό της δεν ταίριαζε με το διαβατήριο

VIDEO: Επιβάτιδα αναγκάστηκε να αφαιρέσει το μακιγιάζ επειδή το πρόσωπό της δεν ταίριαζε με το διαβατήριο

Μια γυναίκα που θα έφευγε αεροπορικώς από τη Σαγκάη αναγκάστηκε να αφαιρέσει το μακιγιάζ στον έλεγχο διαβατηρίων, καθώς το σύστημα αναγνώρισης προσώπου δεν μπορούσε να την ταυτοποιήσει.

Το βίντεο που έγινε viral δείχνει τη γυναίκα να καθαρίζει το πρόσωπό της με μαντηλάκια, ενώ κάποια - πιθανότατα υπάλληλος του αεροδρομίου - τη μαλώνει, «Σκούπισέ τα όλα μέχρι να μοιάσεις με τη φωτογραφία του διαβατηρίου σου», της λέει. «Γιατί έκανες τέτοιο μακιγιάζ; Ψάχνεις για μπελάδες».

Το βίντεο δείχνει την επιβάτιδα να αφαιρεί στρώματα μακιγιάζ. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είχαν ανάμεικτες αντιδράσεις. Κάποιοι σχολίασαν πως «αυτό είναι cosplay, όχι απλό μακιγιάζ», ενώ άλλοι έδειξαν περισσότερη κατανόηση. «Ήδη σκούπιζε το μακιγιάζ της και ντρεπόταν αρκετά. Δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσεις σαν κάποια γκρινιάρα boomer», έγραψε ένας.

Πολλοί χαρακτήρισαν την κατάσταση «ταπεινωτική» και καταδίκασαν τον τρόπο που χειρίστηκε το περιστατικό το προσωπικό του αεροδρομίου. Κάποιος μάλιστα κατηγόρησε το άτομο που τη βιντεοσκόπησε για «εκφοβισμό».

Το viral βίντεο με την επιβάτιδα να αφαιρεί το μακιγιάζ της

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγους μήνες η 35χρονη Janaína Prazeres, ένα μοντέλο από τη Βραζιλία που έχει κάνει 20 αισθητικές επεμβάσεις, ισχυρίστηκε ότι όταν πετούσε από τη Βραζιλία για τις ΗΠΑ, την σταμάτησε το προσωπικό του ελέγχου μετανάστευσης επειδή δεν έμοιαζε με την φωτογραφία στο διαβατήριό της. Μετά το περιστατικό πήγε αμέσως να την ανανεώσει και να ενημερώσει το διαβατήριό της. «Δεν ήθελα να ξαναπεράσω τέτοιου είδους αμηχανία», παραδέχτηκε. «Μόλις έφτασα στον προορισμό μου, άρχισα να ψάχνω τι χρειαζόμουν για να αποκτήσω ένα νέο έγγραφο με μια πιο πρόσφατη φωτογραφία. Η τελειότητα έχει το τίμημα της», είπε.

ΠΗΓΗ: Iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE