Πλακιάς για πρόταση Καρυστιανού: Γιατί δεν ζητούν την ευθύνη του πρωθυπουργού για το λαθρεμπόριο; Μήπως γιατί ξέρουν ότι λέγανε ψέματα;

Πλακιάς για πρόταση Καρυστιανού: Γιατί δεν ζητούν την ευθύνη του πρωθυπουργού για το λαθρεμπόριο; Μήπως γιατί ξέρουν ότι λέγανε ψέματα;

Στη Βουλή βρίσκεται η πρόταση της Μαρίας Καρυστιανού για την Προανακριτική για τα Τέμπη που υπογράφεται από 32 βουλευτές τεσσάρων κομμάτων, της Ελληνικής Λύσης, της Νίκης, της Πλεύσης Ελευθερίας και του Κινήματος Δημοκρατίας όπου περιγράφονται ποινικές ευθύνες για όλα τα πολιτικά πρόσωπα και για τον Πρωθυπουργό η κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

Την ερχόμενη Τρίτη συνεδριάζει η διάσκεψη των προέδρων για να ορίσει την ημερομηνία συζήτησης των τριών προτάσεων προανακριτικής για τα Τέμπη, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της Μαρίας Καρυστιανού.

Η κατάθεση της πρότασης για σύσταση προανακριτικής επιτροπής από την πρόεδρο του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις.

Θέση στο ζήτημα της κατάθεσης της πρότασης για τη σύσταση προανακριτικής πήρε και ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τις κόρες του και την ανιψιά του στο δυστύχημα των Τεμπών, και εμφανίστηκε αντίθετος με την κίνηση της κυρίας Καρυστιανού.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Πλακιάς, έγραψε στο social media:

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείστε μόνο με εμένα ενώ και μέλη του συλλόγου έχουν την ίδια άποψη και μάλιστα είναι στελέχη πολιτικών κομμάτων; Αυτούς ποιος τους έβαλε ; Ρε συνέλθετε τα παιδιά μου έχασα, όχι το αυτοκίνητο. Εσείς θα θέλατε να εκπροσωπούν τα παιδιά σας κάποιοι άλλοι σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα. Εδώ δεν είναι για αστεία θα τους αθωώσει όλους. Τι να δείτε; Δεν είδατε με Τριαντόπουλο; Δεν είδατε την εξεταστική; Τι άλλο θέλετε να δείτε; Δεν βλέπετε ότι είναι δώρο στην κυβέρνηση; Δεν βλέπετε ότι δεν απαντούν; Θα αθωωθούν πριν καν φτάσουμε στην δίκη.

»Έχω μια απορία γιατί στην πρόταση του συλλόγου δεν ζητούν την ευθύνη της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού για το λαθρεμπόριο που λέγανε δυο χρόνια τώρα; Δεν είναι για ποινικές ευθύνες αυτό; Λαθρέμπορους δεν τους έλεγαν; Αυτοί δεν λέγαν μαζί με τον Βελόπουλο και την Κωνσταντοπούλου για φορτία και λαθρεμπόριο; Ε!! Μήπως γιατί ξέρουν ότι λέγανε ΨΕΜΑΤΑ; Δίχασαν τον κόσμο τους συγγενείς και όλους εσάς. Πολιτικοποίησαν τα ΤΕΜΠΗ και εσείς ακόμα δεν θέλετε η μάλλον δεν θέλετε την αλήθεια. Τα ΤΕΜΠΗ δεν έχουν χρώμα. Τα ΤΕΜΠΗ έχουν θάνατο και δάκρυα. Εγώ το έχω πει πολλές φορές λευκή επιταγή δεν θα δώσω σε κανέναν!!!Θα πληρώσουν άπαντες από όποια πλευρά και αν είναι όπου και να ανήκουν όποιον εκπροσωπούν».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE