Τους «καίνε» οι δημοσκοπήσεις

Τους «καίνε» οι δημοσκοπήσεις

Μπορεί οι ηγεσίες των κομμάτων στην πλειοψηφία τους, να εμφανίζονται στα τηλεοπτικά πάνελ, άνετες, σε ότι αφορά στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές-που ας σημειώσουμε, κάποια από τα κόμματα δυσκολεύονται να βρουν υποψήφιους για να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους- ωστόσο, στα συρτάρια των γραφείων τους, έχουν δημοσκοπήσεις, που τους καίνε.

Οι βουλευτικές του 2026, θα φέρουν τα πάνω κάτω και αν οι κομματάρχες, που σήμερα πετούν στα σύννεφα, δεν ακούσουν την κοινωνία, τη Δευτέρα μετά τις εκλογές, κάποιοι θα βρεθούν χωρίς κόμμα.

Φαίνεται ότι το καμπανάκι των Ευρωεκλογών, δεν ακούστηκε στα ψηλά δώματα κάποιων κομμάτων.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό:  Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Τεράστια καταστροφή άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό η οποία απλώνεται σε έκτασή πέρα των 120 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι αναζωπυρώσεις αντιμετωπίστηκαν σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, ωστόσο ακόμη δεν ξεπεράστηκε ο κίνδυνος. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE