E-Kalathi: Παρουσιάζεται σήμερα η έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας

E-Kalathi: Παρουσιάζεται σήμερα η έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας

ια την έναρξη λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-Kalathi θα ενημερώσει σήμερα ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.

Σε δηλώσεις του την Τρίτη στο περιθώριο του Investopia Global Mediterranean Forum στη Λεμεσό, ο κ. Παπαναστασίου είπε πως το Υπουργείο είναι έτοιμο να παρουσιάσει την πλατφόρμα στους ενδιαφερόμενους και στη συνέχεια μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβούλιου, που είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί, θα προβεί σε παρουσίαση και προς τα ΜΜΕ για το άνοιγμα της πλατφόρμας.

«Προετοιμάζουμε τον κόσμο να δεχθεί το e-καλάθι, την ψηφιακή πλατφόρμα την οποία έχουμε ετοιμάσει στο Υπουργείο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί αυτό το εργαλείο για να κάμνει πιο έξυπνες αγορές», ανέφερε σχετικά και πρόσθεσε πως μετά την παρουσίαση στα ΜΜΕ η πλατφόρμα θα ανοίξει πολύ σύντομα και θα υπάρξει μια καμπάνια για ενημέρωση του κοινού για τρεις ημέρες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.