Μαθητές έσπασαν οχήματα Τουρκοκυπρίων στο Λήδρα Πάλας - Στο νοσοκομείο δυο πρόσωπα

Μαθητές έσπασαν οχήματα Τουρκοκυπρίων στο Λήδρα Πάλας - Στο νοσοκομείο δυο πρόσωπα

Ζημιές σε οχήματα Τουρκοκυπρίων προκάλεσε την Δευτέρα (16/11) στο οδόφραγμα του Λήδρας Πάλας στη Λευκωσία, ομάδα εθνικιστών η οποία ενώ συμμετείχε στις μαθητικές πορείες για καταδίκη του ψευδοκράτους, ξέφυγε από αυτές και επιτέθηκε σε αυτοκίνητα τουρκοκυπρίων.

Σε δύο περιπτώσεις, υπήρξαν τραυματισμοί από τους οποίου ένας Τουρκοκύπριος οδηγήθηκε για περίθαλψη στο νοσοκομείο.

Τα Ηνωμένα Έθνη έκλεισαν προσωρινά το οδόφραγμα, με την Αστυνομία προς το παρόν ερευνά επιθέσεις σε τρια αυτοκίνητα Τ/κ.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Υπουργός Παιδείας, ενώ άμεση ήταν η αντίδραση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE