Έκκληση Αστυνομίας μετά τα δύο θανατηφόρα μέσα σε 24 ώρες - «Η ασφάλεια στο δρόμο είναι ευθύνη όλων»

Έκκληση Αστυνομίας μετά τα δύο θανατηφόρα μέσα σε 24 ώρες - «Η ασφάλεια στο δρόμο είναι ευθύνη όλων»

Τις τελευταίες 24 ώρες, καταγράφηκαν δύο θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις και ένας σοβαρός τραυματισμός, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του χεριού, ενός συνανθρώπου μας, αναφέρει η Αστυνομία.

«Αυτά τα περιστατικά, υπογραμμίζουν την ανάγκη αυστηρής τήρησης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.Η οδική ασφάλεια απαιτεί προσοχή και απόλυτο σεβασμό προς όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου, οδηγούς, πεζούς, ποδηλάτες και δικυκλιστές. Η τήρηση των κανόνων κυκλοφορίας, η προσεκτική οδήγηση και η αμοιβαία ευθύνη, είναι απαραίτητα στοιχεία για την πρόληψη ατυχημάτων και τη διαφύλαξη της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας», σημειώνει.

«Η ασφάλεια στο δρόμο, είναι ευθύνη όλων», καταλήγει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE