Η στιγμή που το Ισραήλ χτυπά την κρατική τηλεόραση του Ιράν - Σοκαριστικό βίντεο

Η στιγμή που το Ισραήλ χτυπά την κρατική τηλεόραση του Ιράν - Σοκαριστικό βίντεο

Το Ισραήλ χτύπησε την κρατική τηλεόραση του Ιράν, σύμφωνα το Al Jazeera.

Νωρίτερα ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Ισραέλ Κατζ είχε δηλώσει ότι η κρατική τηλεόραση και το ραδιόφωνο του Ιράν «πρόκειται να εξαφανιστούν».«Το μεγάφωνο της ιρανικής προπαγάνδας και υποκίνησης πρόκειται να εξαφανιστεί», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι έχει αρχίσει η εκκένωση των κατοίκων της Τεχεράνης. 

Την ίδια ώρα, οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν (IRGC) κάλεσαν τους κατοίκους του Τελ Αβίβ να εκκενώσουν το συντομότερο δυνατό, όπως μετέδωσαν τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Για 4η ημέρα συνεχίζεται η σύγκρουση μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν. 

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.