Πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού - Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος

Πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού - Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος

Πυρκαγιά ξέσπασε μεταξύ των χωριών Επισκοπής και Σωτήρας το μεσημέρι της Πέμπτης (19/6).

«Λόγω πυρκαγιάς στην περιοχή της σύραγγας στη Λεμεσό, ο αυτ/δρομος Λεμεσού-Πάφου και Πάφου-Λεμεσού, έχει κλείσει για την κυκλοφορία.
 
Οι οδηγοί να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών που βρίσκονται στα σημεία και να χρησιμοποιούν τον παλαιό δρόμο Λεμεσού Πάφου και αντίστροφα», αναφέρει η ενημέρωση της Αστυνομίας. 

Δείτε φωτογραφία 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE