Βαρύ πένθος για τον ΥΠΕΣ – Πότε θα γίνει η κηδεία του πατέρα του, Δρ. Νίκου Ιωάννου

 Βαρύ πένθος για τον ΥΠΕΣ – Πότε θα γίνει η κηδεία του πατέρα του, Δρ. Νίκου Ιωάννου

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου, αφού έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, Δρ. Νίκος Ιωάννου.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Ιωάννου σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν συγγενείς και φίλοι, αύριο Παρασκευή 27 Ιουνίου 2025 στις 17:30 από τον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο.

Η οικογένεια θα δέχεται συλληπητήρια στην  εκκλησία από τις 16:30 και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Παράκληση της οικογένειας όπως αντί στεφάνων να γίνουν εισφορές για την Αγία Σκέπη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE