Εντυπωσιακό το νέο taproom του Golem Brewhouse που άνοιξε στη Λευκωσία - Απολαύστε αυθεντικές τσέχικες μπύρες

Εντυπωσιακό το νέο taproom του Golem Brewhouse που άνοιξε στη Λευκωσία - Απολαύστε αυθεντικές τσέχικες μπύρες

Μετά από τέσσερα χρόνια ζυθοποιίας, το Golem Brewhouse ανοίγει επίσημα τo taproom του και φέρνει ένα κομμάτι της αυθεντικής τσέχικης κουλτούρας μπύρας στο κέντρο της Παλιάς Λευκωσίας!

Μια ζυθοποιία μικρή σε μέγεθος αλλά μεγάλη σε μεράκι, με ρίζες στην Τσεχική Δημοκρατία και καρδιά που χτυπά στην Κύπρο. Το νέο taproom στην οδό Μούσων 9, δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει κάτι περισσότερο από καλές μπύρες: μια ολιστική εμπειρία που παντρεύει την ποιότητα, τη φιλοξενία και την αγάπη για τη craft κουλτούρα.

Εκεί θα βρεις 7 μοναδικές βρύσες με μπύρες Golem και μία guest tap που φιλοξενεί μικροζυθοποιίες της Κύπρου. Τοπικά κρασιά, φρέσκο καφέ από το Amber & Joe και λαχταριστά platters και σνακς συνοδεύουν την εμπειρία. Καλή μουσική, χαλαρό vibe και outdoor καθιστικό στην καρδιά της πόλης.

Η μπύρα σερβίρεται “the Czech way”: παγωμένη, φρέσκια, με πλούσιο αφρό – όπως ακριβώς θα την απολάμβανες σε μια pub στην Τσεχική Δημοκρατία. Το προσωπικό – η Denisa και η Karolina – έχουν τελειοποιήσει την τέχνη του σερβιρίσματος, και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Το Golem Brewhouse δεν είναι απλώς ένα ακόμη bar – είναι ένας τόπος συνάντησης, μια ανοιχτή κοινότητα για όσους αγαπούν την craft κουλτούρα και θέλουν να μοιραστούν στιγμές με ωραία μουσική, ποιοτικά ποτά και καλή διάθεση.

(94 309990) Μούσων 9, Παλιά Λευκωσία. Δ/Τ: Κλειστά. Τετ: 11:00–23:00. Πεμ/Παρ/Σ: 11:00–24:00. Κυρ: 11:00–23:00.

Ακολουθήστε το Golem Brewhouse στο Facebook και το Instagram @golembrewhouse για ενημερώσεις και περισσότερες πληροφορίες.

ΠΗΓΗ: Checkincyprus.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE