Θλίψη για τον θάνατο της Άντρης Νικολάου - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία της

Θλίψη για τον θάνατο της Άντρης Νικολάου - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία της

Ανείπωτη θλίψη στη Λεμεσό σκόρπισε η είδηση θανάτου της Άντρης Νικολάου, σε ηλικία 69 ετών.

Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας - Κάτω Πολεμιδιών στη Λεμεσό, στις 01/07/2025, ώρα 11:00. Καλούνται όσοι τιμούν την μνήμη της να παραστούν.

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Γ Κάτω Πολεμιδιών στη Λεμεσό.

Οι τεθλιμμένοι:

Σύζυγος: Νίκος Νικολάου
Τα παιδιά: Ρούλλα – Μάριος, Τζοάννα – Ανδρέας, Εύη – Στέλιος
Τα εγγόνια
Οι λοιποί συγγενείς

Παράκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για Αντικαρκίνο Σύνδεσμο Κύπρου και την οικονομική ενίσχυση στενού φίλου της οικογένειας προς αποκατάσταση της υγείας του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE