Επίσημη επίσκεψη της Υπουργού Μεταφορών του Ισραήλ στην Κύπρο

Επίσημη επίσκεψη της Υπουργού Μεταφορών του Ισραήλ στην Κύπρο

Η Υπουργός Μεταφορών του Ισραήλ κα Miri Regev επισκέπτεται την Κύπρο μεταξύ 06 και 08 Ιουλίου 2025, με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας στους τομείς των μεταφορών και των υποδομών μεταξύ των δύο χωρών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η Υπουργός θα έχει σειρά συναντήσεων με αξιωματούχους του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και θα επισκεφθεί κεντρικές υποδομές, όπως το αεροδρόμιο Λάρνακας και το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης. Η Υπουργός θα συμμετάσχει επίσης σε συναντήσεις με την εταιρεία El Al και θα ξεναγηθεί στο λιμάνι Λάρνακας, ενισχύοντας τη συνεργασία στους τομείς της αεροπορίας, της ναυτιλίας και των μεταφορών.

Η επίσκεψη αυτή αποτελεί σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ στους τομείς της μεταφοράς και των υποδομών, με στόχο την ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών και την ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας.

Την Υπουργό Μεταφορών του Ισραήλ θα συνοδεύουν ο Πρέσβης του Ισραήλ στην Κύπρο κ. Oren Anolik και άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE